!KAČÁTKO V LABUŤ? PRINCEZNA V KRÁLOVNU? PROČ NE! DALŠÍ ÚSPĚŠNÁ PROMĚNA NA SVĚTĚ!

11.12.2014 09:13
Dovolte mi, abych se s vámi podělila o další úspěšnou proměnu, kterou naleznete zde: https://www.primazumba.cz/uspesne-promeny/listopad-2014/ . Zde malý úryvek: "Už když jsem začala chodit pravidelně na zumbu, tak se můj život postupně začínal ubírat jiným směrem. Byla jsem čerstvě po dlouholetém vztahu, ve kterém jsem cítila již nějakou dobu určitý blok ve své seberealizaci. Touto proměnou vše vyvrcholilo, díky ní mám zcela jiný pohled na svět a těším se z každého nového dne, dalo by se také s nadsázkou říct, že mě to probudilo :-)" 
 
Máte pocit, že stojíte na jednom místě? Nevíte proč máte z ničeho nic špatnou náladu? Nevíte co chcete a kam směřujete? Máte pocit únavy (fyzické či psychické)? Mění se vám často nálady? Přejete si najít toho pravého? Přejete si najít lepší práci? Přejete si urovnat vztahy v rodině či kdekoliv jinde? Přejete si být šťastná, spokojená a být v harmonii sama se sebou i s druhými? Máte pocit, že by to chtělo změnu k lepšímu? Tak právě vás by mohla proměna zajímat. Více o proběhlých proměnách zde: https://www.primazumba.cz/uspesne-promeny/
 
Mou proměnou prošlo již několik desítek žen. Těší mě každá proměna princezny v královnu, protože skrze sebe a své naplnění můžeme naplňovat i ostatní a dělat tak svět lepším místem pro nás a naše potomky. Myslím, že to není málo, přesto si troufám říct, že k proměně každé z nás málo stačí. Stačí se totiž pouze rozhodnout. Pokud i vy cítíte, že by vám proměna mohla změnit život k lepšímu, mám zde pro vás speciální vánoční nabídku s 40% slevou. Proměnu můžete darovat i svým blízkým k Vánocům - vystavím vám poukaz na míru. Možnost získání slevy do 20.12.!
Vložený obrázek 2